Ben olsam fuarın tam ortasına kocaman bir fıçı yapardım. Fıçının ön tarafına bir musluk, musluğun içine merdivenle fıçının içine ziyaretçileri alırdım. Biraz maliyetli olur ama ses getirir. Kendi işimle ilgili olarak üç kere fuar katılımım oldu. Sektörün lideri değilseniz ve kendiniz kanıtlamak istiyorsanız çok farklı bir stant yapmalısınız veya en büyük stant alanını kiralayıp sade bir şekilde ürünleri sergileyerek, gelen tüm müşterilerle birebir sohbet etmek. Stantta kalabalık olmak gerekir. Hanutculuk yapmalı. Mutlaka bir kart veya e-mail adresinizi alın ve verin. İlgilenilen stantta daha fazla zaman harcalar. Diğer stantlarda az zaman geçirmeleri sağlarsınız, hatta bazı stantları gezmelerin fırsat kalmaz. :Buda bir taktiktir. 1-0 önde giden maçta oyunu yavaşlatmak gibi. Fuar demek gövde gösterisi demektir. Ürününe güvenip arkasına saklananlar fuarlarda kaybeden olur. Hindi gibi kabaracaksınız, aslan gibi kükreyeceksiniz, bülbül gibi öteceksiniz, tavuzkuşu gibi güzelliğini sergileyen dişiyi de işi de kapar. Tabi Levo bu işin daha iyi biliyor. Benim düşüncelerim. Şarap fuarı konu olunca katılımcılara ikram yapan standa ilgi görecektir. Fakat kocaman bir fıçı yaparsan insanlar meraktan gelirler. İkram da bulunmasanız bile insanları standa çekmeyi başarırsınız.
Şaraplar özel bölmelerde daha loş ışıkta, yatık bir vaziyette, orta sıcaklığı 18-20 derece olacak şekilde, sıcaklığı ve nemi gösteren göstergeler olmalıdır. Standa şaraba gösterdiğiniz saygı size değer kazandırır. Şarap yapımında kullanılan araç ve gereçler ilgi görür.